Hjem Mundtlig fortælling Fortællinger Repertoire Anette Skov Kalender Voksne - Programmer Børn - Programmer I Kirkerummet Poetisk Pause Litteraturformidling Undervisning Storytelling i Organisationer Aktuelt På tegnebrættet Presse Priser Kontakt Links

Her kan du følge med i, hvad jeg har arbejdet med den sidste tid og som nu er klart til at blive sendt ud i verden


PONTOPPIDAN-KLASSIKEREN ØRNEFLUGT
Som et modsvar til HCA’ s romantiske fortælling om Den Grimme Ælling, hvis gener trumfer de miljømæssige udfordringer, skrev Henrik Pontoppidan novellen ’Ørneflugt’. Fortællingen om ørnen Klaus lader miljøet udkonkurrere de biologiske forudsætninger. Jeg er en stor beundrer af Pontoppidan, og vil gerne arbejde med flere af hans mindre fortællinger. ’Ørneflugt’ fortalte jeg år tilbage, men har nu taget den op igen.

 

PERFORMATIVE BOOKTALKS
Jeg har tidligere udfordret bibliotekernes traditionelle bogpræsentationer, de såkaldte BookTalks. Jeg havde længe haft et ønske om at formidle klassiske danske værker med afsæt i en personlig formilderprofil, der også trækker på andre greb end den rene tale. Jeg har udviklet performative booktalks over Henrik Pontoppidans ’Lykke Per’ og Martin A. Hansens ’Løgneren’.