Hjem Mundtlig fortælling Fortællinger Repertoire Anette Skov Kalender Voksne - Programmer Børn - Programmer I Kirkerummet Poetisk Pause Litteraturformidling Undervisning Storytelling i Organisationer Aktuelt På tegnebrættet Presse Priser Kontakt Links

En Poetisk Pause er en litterær performance på mellem 5 og 20 minutter.

En Poetisk Pause består typisk af lyrikrecitation, mundtlig genfortælling og en sang; derudover litterære smagsoplevelser og små gaver med masser af twist og humor.HVEM KAN FÅ EN POETISK PAUSE
Den kan gives til medarbejdere, som trænger til forkælelse og en anderledes oplevelse. Typisk leveres en Poetisk Pause til et enkelt menneske ad gangen, da det fastholder konceptets styrke som unik oplevelse; i grupper bliver det ofte mere underholdning.

Den Poetiske Pause kan også være en del af en litteraturfestival, hvor der etableres et særligt rum, hvor gæsterne kan få en unik oplvelse i form af levende litterær genfortælling, recitation og performance. Kulturfestivaller, Byfester, konferencer er også mulige platforme for uddeling af Poetiske Pauser.KAN ANDRE LÆRE AT LAVE POETISKE PAUSER?
Den Poetiske Pause kan også være del af biblioteksmedarbejderes FloorWalk-aktiviteter. Jeg kan kompetenceudvikle personalet til at udvikle personlige Poetiske Pauser til uddeling i selve biblioteksrummet og til styrkelse af relationsarbejdet med borgerne.


Her ses ’Dansk Standardpoesi’, som var rammen om Poetiske Pauser under Kulturugen i Albertslund, 2015.