Hjem Mundtlig fortælling Fortællinger Repertoire Anette Skov Kalender Voksne - Programmer Børn - Programmer I Kirkerummet Poetisk Pause Litteraturformidling Undervisning Storytelling i Organisationer Aktuelt På tegnebrættet Presse Priser Kontakt Links

Her kan du følge med i, hvad jeg er i gang med at udvikle af nye fortællinger og koncepter


KAREN BLIXENS ’SORGAGRE’
..har jeg i mange år haft et stort ønske om at genfortælle, og nu er jeg gået i gang.
Skriv til mig, hvis du gerne vil have mig ud og fortælle Blixens smukke skæbnefortælling!

FOREBYGGENDE SUNDHED
Jeg er ved at færdiggøre min master fra KU i biblioteksvidenskab. Mit projekt placerer sig under Kultur på Recept, som er en relativ ny tendens, hvor sundhed- og kultursektor arbejder sammen om mental sundhed. Man skelner mellem helbred og sundhed og gør det med en lettere omskrivning af et Piet Hein gruk: Helbred er, hvordan du har det. Sundhed er, hvordan du ta’ r det!

Jeg laver en teoretisk modning af feltet og udvikler et konkret litteraturformidlingskoncept til stressramte. Albertslund Bibliotek betaler og PFA har vist interesse for mit projekt. Eksamen januar 2018.


UNDERVISNING I FORTÆLLING OG PERFORMATIV FORMIDLING
I 2014-2015 var jeg ansat  i et udviklingsprojekt støttet af Kulturstyrelsen til at kompetenceudvikle bibliotekspersonale udi mundtlige fortælling, performative formidlingsgreb og oplevelsesdesign. Jeg arbejder på en kursusbeskrivelse til Det informationsvidenskabelige Akademi, under KUA, hvor jeg skal gøre det samme for de studerende.